Bedste Stunt Polterabend


Stunt polterabend til drenge -og pige røve! – Med eller uden Actionfilm!

Her finder du 4 pakker krydret med humor og adrenalin som vil give en uforglemmelig og super sjov polterabend! Vi lover I ikke går her fra uden et godt grin og en god oplevelse rigere.

Træt af salgs gas så tjek vores referencer ud nederst på siden og der er flere hvor de kommer fra.

I guides af professionelle stuntmen gennem barslagsmål, fald, rul, SFX som tæller alt fra flasker i hovedt, semiburn (ild fra knæ til hoved) og skud som set på film med blod og sprængladning. Alle oplevelser som sent glemmes.

Alle kan deltage i workshop delen, hvis det ønskes og polteren udsættes for resten.
Prisen er den samme om i er 2 eller 30 personer.

Vælge en af følgende pakker:

Pakke 1 – Lige på og hårdt!
Her dropper vi hyggen og springer ud i et par lussinger og et skridt spark inden polteren skydes og sættes ild til. En kanon oplevelse for de fleste med hang til adrenalin og et stort smil.

Varighed: 40 min
Pris: kr. 2.500,-
Deltagelse: Kun polteren.
Rekvisitter: Skud og ild

Pakke 2 – Slag, spark og skud.
Workshop med slagsmålsteknikker, fald og rekvisitter som slutteligt kombineres til sekvenser med elle uden skuespil. Der er mulighed for alle giver og modtager lussinger mv. Vi afslutter med at skyde polteren med ægte sprængladning og blod!

Varighed 60 min.
Pris kr. 2.800,-
Deltagelse: Kun polteren eller alle.
Rekvisitter: Skud


Pakke 3 – Slag, spark, skud og ild

Som pakke 2 men her krydre vi afslutningen lidt ekstra med en semiburn dvs. ild i ben med flammer op over hovedet.

Varighed 75 min.
Pris kr. 3.200,-
Deltagelse: Kun polteren eller alle.
Rekvisitter: Skud og ild

Pakke 4 – Din actionfilm!

Har du en idé til en actionfilm vi kommer og filmer den med professionelt udstyr!
Vi hjælper jer igennem set up, vi filmer og sikre høj klasse på dit/Jeres action brag af en film. Efter endt optagelser tager vi i studie og klipper filmen sammen som leveres efterfølgende.

Varighed 60-75 min.
Pris kr. 9.900,-
Deltagelse: Alle eller kun polteren
Rekvisitter: Kan til vælges efter behov

Tillægs køb:

– Breakaway flaske(som på film) der smadres i hoved på bruden/gommen kr. 450,-
– Videofilmning af de ”normale” pakker redigeret og afleveret på 1 stk. dvd kr. 4.500,-

Booking
Send en mail med valg af pakke, dato og mulig tidspunkt (helt klokkeslet) på dagen og I vil modtage en bekræftelse retur med alle detaljer.

Sikkerhed
Actioneater har leveret stunt til polterabends de sidste 16 år med en masse tilfredse kunder og ingen skader. Vi arbejder professionelt og sikkerheden har højeste prioritet. Vi skal have det sjovt og have en god oplevelse men vi går ikke på kompromis med sikkerheden.

SPØRG ELLER BOOK PÅ mobil 20 711 711.
Vi glæder os til at tage godt i mod jer!

Referencer
Følgende er uddrag fra enkelte personer eller virksomheder der har deltaget i vores arrangementer, hele referencer mm. kan rekvireres ved kontakt.
Stunt var helt vildt sjovt og grænseoverskridende på en god måde. Det var virkelig en skøn oplevelse. Tak. – Julie Lind

Jeg havde en fantastisk polterabend, hvor specielt stunt delen var helt kanon. Jeg tror simpelthen ikke man kan lave noget federe på sin polterabend end at blive skudt og sat ild til!
– Jacob Malmquist

Stunt var den vilde oplevelse og noget jeg aldrig vil glemme. Det gjorde dagen fuldendt og jeg kan kun anbefale andre at prøve det samme. – Niels Jacobsen

“Kanon. Uden sammenligning. Vi ville alle gøre det igen” – Mads Jeppesen

“Vi havde det alle sjovt og bruden skulle da også lige overvinde nerverne, da hun selv skulle trykke på aftrækkeren til sprængbæltet, men det var jo en fed oplevelse da det var gjort, og det fungerede rigtig godt” – Elin Gade

“Virkelig fedt, helt sikkert dagens højde punkt med skud, ild, slagsmål og en god portion humor. Vi fik indfriet vores meget høje forventninger. Tak.” – Jacob Rasmussen

“Vi blev mødt af en super veloplagt instruktør der var med på at lave lidt fis med bruden, hvilket altid er godt, da det under normale omstændigheder ikke er alle der kender hinanden, det var godt med en “ice breaker”. Her fik vi så alle super professionel og godt forberedt undervisning i stunt og teknikkerne her omkring. Det var vores første arrangement på dagen og det startede dagen helt perfekt op vi fik grinet, brudt nogle grænser og ikke mindst skudt bruden! Et helt igennem rigtigt godt arrangement. Tak for det! Som event bureau, skuespiller og privat person kan jeg varmt anbefale en stuntpolterabend!” – Dea Lykke

Book Stuntman

Book en stuntman til..

Polterabend, action, foredag, workshop Klik here!

FEATURED VIDEO

Kontakt

henrik@actioneater.dk
+45 20 711 711
 
© 2024 ActionEater.dk. All rights reserved.