Bag Om

Actioneater er en struktureret virksomhed med en professionel tilgang til tingene, vi løser de opgaver der stilles med folk der har den rette kompetence til den pågældende opgave om det er stunt eller andet.

Det vi leverer til dig er vores varemærke og derfor har vi siden 1996 leveret professionelle løsninger og ikke set skyggen af en klage. Vi gør alt (inden for rimelighedens grænser) for at vores kunder er tilfredse før vi forlader opgaven.

Stuntman
At være stuntman og ”lege” med ild, skud, biler, fald, slagsmål osv. kan være rigtig farligt men for en professionel stuntman der gennem mange års træning og erfaring ved hvad der skal tages højde for, hvordan man griber tingen an og hvor sikkerhed kommer i første række, bliver det en udfordring, et show, en polterabend, workshop eller andet uden side stykke.

Sikkerhed
Sikkerheden kommer ALTID i første række og alle som er tilknyttet, er professionelle stuntmen som gennem mange års erfaring sikkert og roligt guider alle igennem en oplevelse de sent vil glemme.

Hvem
Actioneater tegnes ud af til af Henrik Eiberg som har bred erfaring og kompetence inden for mange områder. Actioneater tæller tillige en del andre professionelle stuntmen med mange kompetencer og alle med længerevarende erfaring fra branchen gennem arbejde med både teater og TV.

Hvorfor
Vi arbejder alle fordi vi elsker vores job og nyder hver en eneste dag. Vi ville ikke kunne leve uden action og en drengerøvet tilgang til tingene, så den dag det ændre sig, stopper vi!

Book Stuntman

Book en stuntman til..

Polterabend, action, foredag, workshop Klik here!

FEATURED VIDEO

Kontakt

henrik@actioneater.dk
+45 20 711 711
 
© 2022 ActionEater.dk. All rights reserved.